hjälp...

Jag ska på bio med pappa och Jacob (lillebror) ikväll, och jag börjar just nu tveka på varför jag sa att dom kunde välja film... 

 

Australia dreaming

Som ni kanske vet så är en av mina stora drömmar att dra till Australien - helst för att läsa på modeskola (men att jobba på nåt café o ligga på playan halva dagarna tackar jag inte heller nej till). Idag när jag gick in på facebook hade två söta australienska vänner skrivit och erbjudit sina hem och en massa hjälp med jobb och hela köret - är dom inte helt underbara? Detta är av anledningarna som jag vill åka dit, alla är så jäkla trevliga (...och snygga)!

Nu ska jag gå och vara utslagen någon annan stans, det blev en lång (/vild, blöt och hemskt rolig) natt.

Puss!


Drömmen om Melbourne närmar sig...

En av många långa nätter...


Lindy kirrar drinkar


Vi använde dom diskreta glasen...


My partner in crime

Wedding bells



Nu ska jag iväg o hjälpa till på en bröllopsmottagning,
ska bli underbart roligt !


(En fundering bara - kjolen + blusen är i storlek 34 och skorna är 36or,
när blev jag så liten?)

den där musse är en intressant person...

Jag såg förresten Musse Hasselvall knata förbi på Sveavägen häromdagen. Han var ännu mindre och pinnigare än jag hade kunnat ana, och han bar några sorts jazzbyxor... hm.


Musse - bara namnet säger ju egentligen allt.
A man of great class.



PS

Wikipedia står det att han bland mycket annat är "svensk elektriker", är svenska elektriker annorlunda än andra länders?

sweet like chocolate



Den här tårtan är nog varje flickas dröm... lager på lager med krämig, fluffig, underbar choklad!

Boktips!

"A million little pieces" av James Frey



James Frey vaknar upp på ett flygplan. Han har ingen aning om var han har varit eller vart han är på väg. Han minns inte vad som har hänt de senaste två veckorna. Ansiktet är sönderslaget och kroppen täckt av sår och blåmärken. Han har ingen plånbok, inga pengar, inget jobb. Polisen letar efter honom. Han är bara 23. Och han har varit med om det här förut...


"Tusen små bitar" är en självbiografisk bok som handlar om att försöka bli frisk från drog-och alkoholberoende. Man dras direkt in i denna hemska värld och jag tror på vartenda ord Frey skriver. Vissa delar får mig att bli direkt fysiskt illamående, men jag kan ändå inte lägga ifrån mig boken.

Läs!

Jag är piffig

I alla fall enligt söta CarroSvea, "du är så piffig!" sa hon glatt igår kväll när jag skuttade runt o plockade i lokalen med mina fina nya skor. Och jo, jag antar att jag är rätt piffig - piffig och pysslig that is.

15 minutes of fame

Är det någon mer än jag som hade missat det här?
Det här med att exponera sitt privatliv börjar nästan gå över gränsen tycker jag...

Jag är kär!

... i mina alldeles underbara nya skor!
Lagerrensning på Belle shoes götgatan, allt kostar 99 kronor - spring dit!





söta frukostattiraljer

 

PS

Ja, jag är född i DDR. När man har en diplomatpappa och en frilansande Operasångerska till mamma blir det lätt att man flyttar runt en hel del...

mardrömmar

Jag har väldigt livlig fantasi. Något som går på både gott och ont - i min dröm inatt gick det definitivt på det onda. Jag hatar att drömma mardrömmar, ändå är det något jag gör relativt ofta. Ibland så vet jag i drömmen att jag sover och att det inte är på riktigt, och den insikten gör det ofta lättare att ta sig igenom drömmen. Men inatt var jag bara rädd, hela vägen igenom, fram tills att jag vaknade med ett ryck för någon timme sen.

Nu ska jag försöka skaka av mig obehagskänslan och ta en fika med söta Bella på ett av mina favoritcaféer - Blå Lotus. Ett ställe jag hängde på mycket när jag gick i gymnasiet, deras varma mackor är to die for!

Jag förutspår problem

Om 10 dagar åker jag tillbaka till Paris, för att stanna en längre period. Min lillebror tar över mitt rum här i Stockholm och jag måste därför tömma det, något som jag börjar bli lite nervös för. Denna stora tömning innebär alltså att allt som jag inte tar med mig till paris (läs: allt som pappa vägrar ta i bilen) måste ner i flyttlådor, och ner till källaren. Idag bestämde jag mig för att påbörja detta lilla projekt. Efter ungefär tre minuter var en stor flyttlåda fylld till brädden, och så tung att det behövs minst två pers för att lyfta den.

Det här kan innebära något av ett problem...



Det här med vänskap...

När jag gick i gymnasiet så var jag väldigt nära vän med en tjej som heter Jasmine. Efter två år som nära vänner så slutade vi vara det, rätt så tvärt om man ska uttrycka sig milt. Ungefär i samma veva så hittade jag en annan Jasmine att umgås med, som jag med tiden nästan har börjat betrakta som en syster.
Tillbaka till gamla Jasmine - idag fikade jag med en annan gammal kompis som fortfarande umgås med henne. Det fick mig att fundera lite över vår (före detta-) vänskap. Jag tycker att det är sorgligt när en vän som man värderar högt får ett abrupt, och ganska onödigt slut.
Jag ångrar inte att vi inte längre umgås, det var nog bäst för oss båda att det blev som det blev, men jag tycker att det är trist att det slutade som det gjorde. Vi har inte pratat på flera år och jag vet att hon skulle ignorera mig blankt om vi sågs på stan.

Jag inbillar mig inte att hon läser det här, men jag vill ändå skicka ut en liten tanke till henne, och vår relativt korta (men väldigt intensiva) vänskap. Trots allt så hade vi jäkligt roligt tillsammans.

Ett tack till dig Jasmine, du gjorde de två första åren i gymnasiet till två väldigt roliga år.



Jasmine på Malta, där vi var på språkresa tillsammans.

Carried away...

Nu ska jag klappra iväg till Grand i mina guldglittriga klackar och se Sex and the city, för fjärde gången. Vad kan man säga? Jag tröttnar inte.. efter bion blir det mysigt middag på Phi Phi Island - en riktigt bra kväll helt enkelt.

Puss från en SATCpingla

mitt lilla hangout



Här hänger jag rätt ofta.
Ja, inte i busskuren alltså, men i området..


11 dagar kvar till Paris

Om mindre än två veckor bär det av igen. På lördag nästa vecka så sätter jag mig i bilen med pappa och styr nosen mot Paris. Å ena sidan så längtar jag lite, jag älskar den stan och det ska självklart bli roligt att komma tillbaka. Några av grejerna jag saknar är Starbucks, Café Oz, Parispolarna, lägenheten och allt gott ätbart som den innehåller.
Några saker jag kommer sakna från Stockholm är dock mina älskade vänner, friskis&svettis, mamma, icke-dubbade tv-program och lösgodis.

Men jag får helt enkelt förkusera på de positiva sidorna med att åka tillbaka, så ska det nog kännas bra. Skillnaden från sist jag åkte (i januari) är att det känns mer på riktigt den här gången - lillebror tar nämligen över mitt rum här i Stockholm. Allt som inte ska med till Paris åker ner i lådor till källaren. Känns lite läskigt.. nu flyttar jag verkligen.

Au revoir Stockholm! (Om 11 dagar i alla fall)

Helgen i GBG - the pics.


Söta lillebror i bilen


Reselitteratur - Marian Keyes är lugnt min favorit chicklitt-tjej. Hennes "Angels" är bäst!


Jag tog ett bad i jacuzzin som tillhörde vår hotellsvit...


Bror laddar upp för Liseberg, andra dagen i rad



Dagens låt:



Thin Lizzy - Dancing in the moonlight


Det är tack vare låtar som den här jag älskar rock!

Taskigt läge

Inga hemnycklar
Inga batterier på mobilen
En hemtelefon som är spärrad för mobilnummer


Lägg på att jag är hemma hos Gurra, och att jag har lovat att träffa Soffan inom en snar framtid så har du min förmiddag serverad.

Det kallar jag taskig start på dagen!

Asfaltsbarn

Jag tycker oftast att Stockholm är en väldigt liten stad. Men ta mig till Göterborg i ett dygn, så känner jag annorlunda. När vi körde in på fridhemsplan igår kväll så kände jag hur ett leende spreds i ansiktet, och lagom vid slussen satt jag och storflinade för mig själv som ett annat fån.
Min slutsats med detta är - om jag ska bo någonstans i sverige, då är det i Stockholm. Det är min minimigräns för storlek på städer att bo i, jag är inte klippt och skuren för småstäder helt enkelt. Jag behöver 24/7-öppna affärer, tunnelbanor (som går dygnet runt på helger, tack SL!) och trafikljud att somna till.


Ett riktigt Asfaltsbarn, helt enkelt.

Göteborg - here I come!



Nu bilar jag med bror och far till
GBG, o hänger på Liseberg tills imorn kväll. En liten minisemester blir perfekt nu..

puss på er, från en sthlmare på vift!

rockare, på insidan

Nu kanske inte visste det, men jag lyssnar på rätt mycket rock. Helst lite äldre - typ Rolling Stones, Guns n roses, Bruce Springsteen, Chris Rea och Def Leppard. Dra på Pour some sugar on me och jag är i himlen.
Så egentligen är det inte så konstigt att jag och söta Soffan hamnade på rockbaren Harry B James igår. Rätt coolt ställe, trots att jag blir lite trött på att alla stilar ofta följer det typiska stereotypen (tänk: helsvarta kläder, mycket eyeliner, tuperat hår som antingen är svartgfärgat eller sönderblekt. Gärna trasiga svarta converse också.). Ett självklart val om man är rockare i alla fall.

Något som gjorde min dag idag var att jag äntligen hittade en Rolling Stones-tshirt som sitter perfekt! 100 spänn på second hand, värt vartenda öre. I love it!
  
  

love is in the air

Lunchen blev som jag trodde - dubbel dessert till och med. Både äppelpaj och kladdkaka... nu ska jag strax iväg på planerarmiddag (om jag orkar mer mat, det är mitt enda problem) för ett bröllop nästa helg. Jättemysigt!
Finns det något vackrare och mer hoppingivande än ett bröllop? Det ska bli jätteroligt att få vara med och hjälpa till, jag känner mig riktigt hedrad.

Nu ska jag gå o smörja in benen och fila naglarna, måste ju se fräsch ut när man ska planera något så romantiskt.

Puss och kärlek!

laddar för lunch hos mormor

En lunch hos mormor brukar bestå av följande:

Varm mat (ex. köttfärsbiffar med potatis, sås och grönsaker) med smörgåsar till
Bullar och kakor med kaffet
Daimtårta eller kladdkaka, med lite mer kaffe
Och sist men inte minst kommer fruktskålen fram

Behöver jag tillägga att jag inte behöver äta så mycket mer på hela dagen?

Till alla Lykke Li-fans

Hon verkar inte vara en så munter typ...

Utebio i Tanto - the pics


Soffipropp


Gamle kollegan Nathalie


Hittade tre glada pojkar i gräset


Första bilden på mig i nya glasögonen!
("Du ser ut som en affärskvinna" är reaktionen jag oftast får,
vet inte om det är positivt eller negativt?)


dagens kändisspaning

Jag och mamma hade precis varit o käkat lunch i Vasaparken (efter ett träningspass på Kungsholmen) när jag såg någon som jag tyckte verkade bekant. Han var rätt kort och väldigt solbränd, och han mötte min blick när jag spanade på honom. Jag funtade en stund på om han kanske var ledare på friskis eller hade gått i samma skola som jag när det slog mig - det var Andreas Johnson!

Han var mycket mindre än jag trodde (jag hade bilden av att han var väldigt lång-smal, men så var inte fallet), men lika söt i verkligheten som på bild.




mami



Jag har världens finaste mamma, så det så!


dagdrömmar...

Jag sitter här och lyssnar på musik från gamla fina filmer, och drömmer mig bort.. varför är kärleken aldrig så vacker som i gamla filmer?
Men jag ska inte klaga, jag tycker nämligen att kärleken i mitt liv är riktigt underbar ändå. Men ibland kan jag inte låta bli att dagdrömma mig bort till andra tider och platser...



Till Casablanca...



Eller med Holly Golightly till Tiffanys...

Fit for fight

Dagens frukost:

Havregrynsgröt med socker och mjölk
Ett mellankokt ägg
2 ostmackor
1 glas apelsinjuice

Med det här i magen är jag genast fit for fight - gymmet, here I come!

café vs gymmet

Idag känns som en riktigt trist och grå dag. Jag har packat en träningsväska, men jag känner mig inte så peppad om jag ska vara ärlig. Kanske bara ska sätta mig på något mysigt café och fortsätta kolla på Beverly Hills.
Eller så tar jag mig samman och knatar iväg till gymmet ändå, jag vet ju att jag alltid är mycket piggare och gladare efteråt.

Jag ska hur som helst börja med att klä på mig och stoppa något i magen, så får vi se vart benen leder mig sen.

gymmet: min nya vän

Idag har jag hängt i gymmet - igen. Jag har verkligen upptäckt det nu, de senaste dagarna. Jag har gått ett fåtal gånger innan, men då aldrig riktigt förstått charmen med det. Men nu har jag blivit frälst! Ingenting har väl egentligen förändrats, men jag har lyckats hitta de maskinerna och övningar som passar mig - och det roligaste är ju att man märker resultaten jättesnabbt! Jag tänker inte sluta gå på mina favoritpass, men det här är absolut ett bra komplement till det.

De senaste dagarna har jag träffat på flera ytligt bekanta, som har nämnt att de läser min blogg. Jätteroligt tycker jag! En stor kram till er.

Nu ska jag röra ihop en hallonsmoothie innan jag studsar iväg till jobbet (ja, jag är en tvättäkta friskis-nörd.)


Den här sötnosen är min nya tränings-förebild!

Jag är exceptionell, enligt Parlino i alla fall

Nu har lillebror fått ta över mitt Parlino Black-kort som jag hittade när jag städade häromdagen. Tydligen så är jag "en av de 500 exceptionella personer som får ett exceptionellt erbjudande", alltid trevligt att höra att man är utvald. Det kom i ett tjusigt svart kuvert och allt, och jag har inget som helst minne av när jag fick det.
Men som sagt - alltid trevligt att få något bra helt gratis.

Nu ska jag ut o äta med pappa, som precis har landat från Paris. När han åker tillbaka efter semestern så åker jag med honom, börjar kännas riktigt pirrigt!

nackdel med glajjer

Problemet med mina nya glasögon är att så fort jag sätter på mig dom så kan jag inte alls fokusera på personen jag umgås med. Jag är nämligen så fascinerad över att man kan se så bra som jag gör i dom, jag har aldrig sett så här bra! Jag kopplar bort vad mitt sällskap säger och sitter och flinar över att jag kan läsa texter på böcker och se människors ansikten på foton. Det är helt underbart!

Ni människor där ute som ser helt felfritt, ni förstår nog inte hur lyckligt lottade ni är. Jag trodde inte att man kunde se så bra som jag gör i mina glajjer.

je suis bakis

Jag vet inte hur jag ska klara av att jobba idag.. det blev rätt mycket igår om man säger så. Men inte för mycket, för det var en väldigt rolig kväll tycker jag.
Men, som sagt, jag vet inte hur jag ska palla jobbet. Men jobba måste jag, och det måste jag nu dessutom. Suck.

Puss o hej

omaka vänner

Av någon anledning så har vissa helt underbara människor helt hemska kompisar. En person som man själv tycker är värd endast det allra bästa här i världen, umgås av någon anledning med något pucko som behandlar personen ifråga som skräp. Hur jag än vrider och vänder på det så kan jag inte förstå varför, och ibland gör det mig riktigt förbannad.
Men egentligen är det ju inte mitt problem, så jag ska genast sluta prata om det. Jag behövde bara få ut den tanken någonstans.

Har hängt på gymmet idag igen, känns hur skönt som helst. Ikväll blir det bio i Tanto med ett gäng sköna människor, mysigt!

PS

Är det bara jag som tycker att James Dean och Dylan i Bevan (eller Luke Perry som han heter på riktigt) är misstänkt lika?

Svenskar...

Hittade gruppen "You know you've been in sweden too long when...", och känner att jag måste rada upp i alla fall ett par av punkterna. Klockrena!

2. You think Leif 'Loket' Olsson is entertaining.
5. The first thing you do on entering a bank/post office/pharmacy etc. is look for the queue number machine.
6. You accept that you will have to queue to take a queue number.
10. Silence is fun.
13. When a stranger on the street smiles at you, you assume that:
a. he is drunk;
b. he is insane;
c. he is American;
d. he is all of the above.

21. Your old habit of being "fashionably late" is no longer acceptable. You are always on time.
29. An outside temperature of 9 degrees Celsius is mild.
33. You have only two facial expressions, smiling or blank.
38. You get extremely annoyed when the bus is two minutes late.
50. You wear a dress or skirt over your trousers and combine them with training shoes. [this is especially problematic if you're male]
64. You reach for your pocket 20 times a day as mobile phones ring all around you
67. You get into a Mercedes taxi cab and think nothing of it.
69. You understand that when a colleague asks you out for "a drink," it will probably be a long night with a severe hangover the next day.
71. You believe that when you finally win your Nobel Prize, it is best to be modest and say "Oh really, it was nothing!"
73. Seeing a young woman with lit candles stuck to her head no longer disturbs you.
76. You get to the movies early so that you can watch the commercials.



Det var en gång två flickor på ett ölhak vid hornstull...


Jag och Soffan tog varsin Norrlands för att avrunda denna trevliga torsdagskväll


Hon är en social kis och hittade snabbt en ny vän


Han var dock ganska enformig så hon tröttnade rätt snabbt


Men söt som hon är hittade hon snart någon ny att spana in


Snart var ölen uppdrucken


Men söta Sophia var lika glad ändå!


Godnatt på er söta läsare!

nya glasögon !







laddar för gymmet

Idag känner jag mig duktig - jag skuttade upp för en timme sen och ska nu knata iväg till gymmet. Härligt!
Jag är bara lite nervös, eftersom jag i princip alltid går på pass och väldigt sällan i gymmet, men jag känner att jag vill komma igång med det också. Nu är det förhoppningsvis rätt tomt där också...

håll tummarna för nu knatar jag iväg!

Om du tror att du har en dålig dag...

Så ska du läsa den här snubbens senaste inlägg!

Clapton - jag känner med dig.

godisgris

Vissa dagar är jag så sugen på en massa onyttiga grejer. Jag kan bara inte sluta tänka på choklad, godis och skräpmat. Och sådana dagar är det oftast bäst att bara ge in för begäret, tycker jag. Annars går jag och tänker på det hela dagen istället, och blir en grinig liten gris. Frossa en dag - träna nästa. Det funkar för mig!

Nu ska jag gå o käka lite smågodis framför Project Runway,

puss o nöff!




PS

Har jag nämnt att en av mina mål i livet är att ha en minigris? Det måste ju vara världens sötaste djur!

En dag i solen

Dagens sötaste:

"Jag är helt borta på dagarna nu,
jag tror bara att det är torsdag - men det är ju fredag!"




Min och mamsens lunch i Vasaparken
(efterrätt blev en magnum ecuador dark, mums!)



Söta mami


Och så jag - lika glad som vanligt!

glasögonorm med huvudvärk

Det här är första dåliga morgonen på länge. Eller jag kanske inte ska säga dålig, men sämre än vanligt i alla fall.
Jag drömde något jobbigt och vaknade med huvudvärk. Nu har jag ätit god frukost, men det enda den resulterade i var mer huvudvärk och magknip.
Ska ta en dusch och se om det hjälper.

Annat än det så hoppas jag att jag får ett sms av specsavers idag, mina nya glasögon borde nämligen vara klara idag. Har haft samma gamla fula bågar i över 6 år nu, så det ska verkligen bli roligt med något nytt.

Nej nu ska jag knata in i duschen och se om jag kan duscha bort min huvudvärk, puss på er!

Kvällen är räddad!


Träning (och så lite godis) keeps me going

Har precis kommit hem från ett toppenträningspass! Det är sjukt vilken skillnad det kan göra för humöret. Innan passet gick jag omkring och kände mig mest som en potatissäck, och en ganska trött och argsint sådan. Nu sitter jag o smajlar för mig själv och känner mig lätt som en fjäder, jätteskönt!

Snart ska mjukisbyxorna på, och lösgodiset fram. Är ledig ikväll o ska ha det riktigt mysigt har jag planerat. So you think you can dance, American Idol och rosa bananer - en perfekt tisdagskväll.


Lyx, del 2



En bit kladdkaka från Frödinge, farligt god...

Min TVserie-topp!





  • Sex and the city - självklart nummer 1, känns inte som att det behöver någon förklaring!
  • Beverly Hills - hur kan man inte fastna för denna klassiker? Bäst är de gamla avsnitten, så små och oskyldiga...
  • Gossip Girl - glamour, snygga människor och skandaler i storstädernas storstad, vad mer kan man önska sig?
  • Lost - jag var skeptisk i början, men precis som alla andra så fastnade jag. Snacka om cliffhangers, i varje jäkla avsnitt!
  • Seinfeld - ännu en klassiker. Lättsamt, lätt att relatera till och äkta - underbart helt enkelt!
            

liten utskällning

Jag gillar när folk kommenterar. Det gör jag verkligen. Ett litet medtycke, en åsikt eller någon liten fråga; sådant lägger en liten guldkant på en bloggares vardag.

Men jag är så förbannat trött på folk som endast kommenterar för att göra någon sorts dålig reklam för sin egen blogg! Om jag skriver ett inlägg om hur pissigt jag mår, och så skriver någon en kommentar som "Visst är det en härlig dag idag!", då är det ju så pinsamt uppenbart att människan ifråga inte har brytt sig ett skit om att ens låtsas att den har läst inlägget.

Ni som skriver sånt här, endast i syfte med att få fler sidvisningar - jag kollar inte era bloggar! Däremot så spanar jag gärna in de som skriver trevliga, bra kommentarer.

Så skärpning nu !

Dagens underbaraste




- "Du gjorde min dag!"


- "Du gör på något sätt mitt liv"

bra start



En sån här till frukosten och jag är fit for fight!
Nu ska jag iväg o träna, äntligen igång igen efter min bukkörtelinflammation..


Lyx


Att sjunka ner här med en bok...
(och ja, badvattnet är rosa, efter en badbomb)

När vi ändå håller på..

När jag ändå är inne på det här fint sentimentala spåret så kan jag ju tipsa om en fin (och ja, en ganska så sentimental sådan) låt som jag lyssnade på mycket i gymnasiet. Jag gillar den fortfarande, en lugn mysig liten låt..


I got you under my skin

Vissa personer kommer in under skinnet på en - och stannar där. Några få människor kommer en verkligen så nära, så det är svårt att tänka sig att man någonsin ska klara av att leva utan den här personen i närheten. I bästa fall så slipper man göra det också, men vissa personer måste man släppa taget om. Och det är inte roligt eller enkelt någonstans.

De senaste dagarna har jag börjat fundera på det här med att jag ska tillbaka till Paris i höst, och jag har verkligen börjat inse hur mycket jag kommer sakna ett par personer här hemma. Det är ett par få utvalda personer som står mig så nära som man trodde att bara en familjemedlem kunde göra. De är personer som jag vill höra av varje dag, personer som jag vill prata med så fort det händer något och sådana som jag känner för att bara åka iväg och krama ibland.

Ni jag pratar om vet precis vilka ni är - men jag skriver era namn ändå, bara för att resten av alla som läser ska få veta vilka otroliga människor ni är. Ni är mina älskade änglar - Sophia, Jasmine och Linda. Ni är de bästa vänner en människa någonsin kan få, och jag älskar er som systrar.

Och sist men inte minst är det Gustav. Världens finaste Gurra. En person som må komma och gå, men som alltid kommer ha en väldigt speciell plats i mitt hjärta.

Måste bara lägga till...



Har ni hört något roligare?
I love it!


In progress!

Det rör sig sakta men säkert framåt. Nu får ni se en glad jag överallt, och det är väl trevligt?

Nu ska jag fortsätta kolla på Beverly Hills och drömma mig bort till deras lagom bekväma, bekymmerlösa high school-liv.. sen ska jag dra ut på stan o fika och studsa iväg till jobbet. Rätt så bekymmerslöst och skönt det med!


The end of High School-life,
snacka om att vara glad och bekymmerslös!


I have a dream..

Jag har visioner för denna lilla blogg. Jag vill snygga upp den (ja - igen) och verkligen jobba på den, ibland blir jag så inspirerad så jag inte vet var jag ska ta vägen.
Nu ska jag sätta mig och pilla i Photoshop, så får vi se vart vi hamnar.

Känner vi peppen här? JA!

partypåsen

Jag känner mig som en påse. Åtminstone en NK-påse, men a påse non the less.
Har just varit o jobbat en vända, har nog aldrig varit så seg på jobbet förut. Tack och lov att jag slapp knipsa lås och grejer, då hade nog mina slappa påsarmar ramlat av eller nåt.

Till tröst så kan jag säga att det var askui igår. Såg att jag hade skrivit ett inlägg vid fem-tiden, hm.. Vi tog oss hur som helst aldrig ner till Stureplan (alldeles för kaos-artat, och så krånglade musiken också hörde jag ryktas om), utan hängde på sunkhakens sunkhak - Soft. Visste knappt om jag skulle bli insläppt efter sista gången där (jag blev något.. aggressiv), men forgive and forget verkar gå hem där. Speciellt om man betalar 80 i inträde.

Nu ska jag sätta mig och somna framför Beverly Hills tror jag. Ikväll blir det (kanske) party igen!


För ovanlighetens skull,,,

Jag skriver aldrig fylleinlägg. Förutom idag då. Om n barai visste hur lång tid det tog det tof att skriva det här lilla...

Har varit en helt sjuk kväll och natt. Roligt iofs, men helt oväntat. Tror knappt att vi tog oss ner till Stureplan.. det är nog bäst att jag går och lägger mig nu, innan jag försöker mig på att avslöja något allt för jobbigt.

Puss o hej!

Bara för att det var så roligt..

Öppna din sms-inbox. Tryck nedåt 5 gånger. Öppna sms:et och läs, detta är svaret på den första frågan. Gör likadant med resterande frågor

Vad säger dina vänner om dig när du inte är i närheten?

Hej söt! Hur har du det? Tänkte be dig om en liten tjänst? Har du Claptons nr?

Vilken raggningsreplik faller du för?

Aj då : S Hur fick du det? Ja men bra då hörs vi innan och så. Puss babe

Vad var det första du sa imorse?

Ja absolut, det blir jättebra. Stackars Elin : ( hoppas det blir bättre.. vi ses imorgon, puss!

Vad är det sista du kommer säga innan du dör?

Hur går det? Har du varit på sjukhuset? Puss o kärlek

Vad säger personen som gillar dig mest just nu?

Nej gud va tråkigt! Jag hoppas att du kryar på dig! Ta hand om dig! Puss!

Så vad säger du under förspel?

Jepp, tränar ett par gånger i veckan men det har mest varit på city. Jobbar du nåt?

Och efteråt?

Tack för igår sweetie :-)! Vad händer idag? Puss

Några år senare får ni barn. Vad är deras första ord?

Hej sötaste! Jag känner nog för att stanna hemma ikväll. Känns lite som att jag sviker er, men lovar att ta igen det snart. Tänker på er. Puss o kärlek!

Jag vill ha fredag idag

Och ja, det är ju fredag idag! Och vilken bra fredag.. trots regnet och rusket så är jag på ovanligt gott humör Har småshoppat lite, ätit lunch på ett mysigt italienskt ställe och bara hängt med världens bästa mamma (nämligen min!).

Ikväll blir det middag på Phi Phi Island och sen party, längtar !

 

Feel free att ignorera min mystiska min och fokusera på den snygga toppen!

080808

Som de flesta redan vet, i alla fall alla 08'or som läser, så är det Stockholmarnas dag idag. Hurra! Allt möjligt händer på stan, bland annat frukost i globen, vattenkrig i gamla stan och stooor uteklubb på stureplan. Roligt!
Vet inte hur mycket jag tänker engagera mig i, men uteklubben tänker jag hur som helst spana in.

Nu ska jag gå ut på stan och göra min plikt som Stockholmare - shoppa!


gladpop!

För ett par månader sen (i Paris) satt jag och pratade musik med någon random fransman. Efter en stund frågade han om jag hade hört gruppen Alphabeat? 'Nej', säger jag,'Alphaville heter dom ju', lite så där lagom drygt. Han fortsätter tjata om Alphabeat och jag tänker att han är en korkad fransos som inte kan något om musik.

Tills idag. När jag inser att de där Alphabeat faktiskt finns, och ännu värre, jag gillar dom..


I love vintage

Har hängt på second hand ställen idag o spanat runt. Det blev inget tygshopping, jag hittade inte det där perfekta tyget jag hade tänkt mig och så tror jag dessutom att vi har en del här hemma.
Det blev däremot lite annan shopping - en söt liten svart bomullsklänning och en kort röd kjol med stora knappar där fram. Finemang.

Ett par intressanta människor som hängde på stadsmissionen:

  • Tanten som betalade något för 90 kronor, i en-kronor. Självklart hamnade jag precis bakom henne..
  • Två unga tjejer, varav den ena klagade på att en klänning som hon gillade skulle få henne att se ut som 40 år. Själv hade hon på sig en brun lång kappa, svarta klumpga loafers och brun gammal skinnväska. Hm.

Designdrömmar

Regnet strilar utanför rutan och jag känner mig fortfarande rätt låg. Ska pigga upp mig lite med att knata bort till Ohlssons o shoppa lite tyger, som jag förhoppningsvis kan sy något fint av. Blir alltid så inspirerad av Project Runway, och mitt senaste mål att att plugga design någonstans - allra helst i Melbourne.


En bättre dag idag

Nu återkommer jag - lite gladare och lite lugnare. Har spenderat i princip hela dagen på St Görans (tack fina Clapton och fina Soffan för sällskapet!), har gjort det ena provet efter det andra och även ett ultraljud. Sånt trodde jag bara man gjorde när man var gravid, vilket jag (tack och lov) inte är. I receptionen utanför ultraljudet skulle jag skriva in mig, hos en snubbe som gick i min gamla klass - har inte sett honom sen studenten och plötsligt dyker han upp på sjukhuset som gubben i lådan. Världen är bra liten.

Det visade sig hur som helst att jag har en inflammation i bukkörtlarna. Något man tyvärr inte kan göra så mycket åt, mest bara vänta ut. Ska knapra sjuka mängder alvedon för smärtan, känns fint..

Nu ska jag ha toppen-tv-kväll : So you think you can dance och dubbelavsnitt av Project Runway (yes, jag har spelat in), hurra!

depp

Idag känner jag mig heldeppig. Varm, illamående och har fortfarande ont i magen. Det sista innebär att jag kommer få spendera dagen på St Görans Sjukhus. Inte kul.

Återkommer när jag är gladare.

Senaste nytt från sjuklingen

Nu har jag varit på vårdscentralen och fått en remiss till St Görans sjukhus för en undersökning. Det verkade så där halvhoppfullt.. men sköterskan jag var hos idag var ändå en av de sötaste små damer jag någonsin har träffat. Hedda Eklund rekommenderas varmt för alla på norr/östermalm med fysiska besvär.

Nästa stopp idag blir synundersökning. En spännande och fullspäckad dag som vanligt (...)

Paraden med stort P

I lördags var jag o kikade på Prideparaden (tillsammans med resten av stockholm), och av någon anledning så var jag på extra mesigt humör. Så fort någon glad bög, lesbisk tjej eller transa gick förbi blev jag alldeles rörd, fick en klump i halsen och höll på att börja gråta. Något som jag dessutom gjorde senare på kvällen, på Ace rökruta, minuten innan jag upptäckte ett gammalt ragg/kompis någon meter därifrån.

Hur som helst - något jag blev glatt överraskad över på paraden var alla moderater som var med. De flesta politiska partier represtenterades, men det kändes som de blåa var i klar majoritet. Något jag inte riktigt hade väntat mig, kul!


Smärta

Den här magknipen börjar överstiga alla tidigare gränser känner jag. Kunde knappt sova inatt, låg bara och vred o kved. Så fort jag dåsade till lite så kändes det som ett smärre knivhugg i magen, och då var det bara att vakna och försöka ändra ställning igen. Nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Åkte till fältan tidigare för lite tröstshopping (läs: underkläder), men när jag höll på att svimma inne på lindex så kände jag att det var dags att åka hem igen.

Försöker trösta mig lite med Bevvan och trycker bort alla tankar på att jag ska iväg och jobba om mindre än två timmar.

Jag lever!

Datorn har varit död i 4 dagar nu, därför jag har inte kunnat blogga. Nu lever den igen, och jag kan äntligen komma in på internet igen, puh!

De senaste dagarna har gått upp och ner. Asbra ena sekunden, pisshög i nästa.
Sen sist har jag hängt på Glitter and be gay-konsert (mamma sjöng), druckit mjöd (ja - riktigt mjöd!), träffat gamla bekanta, varit på bio (the dark knight, läskigt bra) och utvecklat någon sorts magkramp. Nu har det inte släppt på ett dygn så imorn bitti blir det husläkarmottagningen. Suck.

Jag är hur som helst jätteglad över att datorn fungerar igen, trots att all min musik och alla bilder är borta (igen). Snyft. Men life goes on, nu ska jag lägga mig på sängen och försöka meditera bort min jäkla magkramp.

PUSS

RSS 2.0