Dagens rubrik:

I SvDs sportdel idag:

"Flera bakslag har drabbat kinas häckstjärna"


Är det bara jag som som blir barnsligt fnissig av sånt här?

Grattis till mamma! (och mig)

Hurra för söta mamma som fyller 47 idag, hipp hipp HURRA!

och så ett litet hurra för mig som har namnsdag idag. hurra!

Nu - ut i värmen!

Tränings(/spanings)tips!

Efter en vecka av latande på stranden så är min kondition rätt låg - men om ledaren på passet är så smaskig så man bara vill hoppa fram och ta en tugga av honom, då blir det så mycket roligare att vara tillbaka i träningssalen!
Tips till alla straighta tjejer och queera killar - Nick Atkinson.

Mums!

Sommaren i city

Det blir så få inlägg nu för tiden, men det beror på att jag har mycket bättre saker för mig än att sitta framför datorn. Idag har jag till exempel ätit lunch (+ glass) på en fin terass, druckit cola på en av medis uteserveringar, shoppat en underbart söt gul klänning i siden och träffat ett par bekanta på stan.

Har jag nämnt att jag älskar sommaren?

PS

Har börjat kolla igenom hela Beverly Hills (en av mina gamla favoritserier), och jag förundras verkligen över hur små dom är i de första avsnitten! David ser ju ut som en 10åring.. Skulle dock inte säga nej till varken Brandon eller Dylan, som i och för sig lär vara gubbvarning på nu för tiden.

Maskinen



Kommer ni ihåg Alla som inte dansar?
Här är senaste från boysen..


Äntligen brun!

Jag har äntligen fått ordentlig färg! När jag gick upp imorse och såg mig i spegeln så blev jag jätteförvånad över att se att mitt ansikte inte ser ut som en dödgrävares längre, det är brunt och fint! När jag dessutom kom ut i köket och mamma sa "Det ser ut som att du har varit i Thailand!" så bekräftades det ytterligare. Hurra!

Ska jobba vidare på brännan på playan idag, och ikväll börjar jag jobba igen (efter två veckors uppehåll). Känns bra att vara back on track!

Party!


Det börjar med lite lugnt balkonghäng...


Sen blir det rätt snart pepp


Och såsmåningom så flippar det ut lite.. men på ett bra sätt!

Mer sommarmusik!


Man måste ju bara älska den här videon!
Mungo-killarna är ju riktigt heta.. hoho




Min summer of 69'

Nu är jag fullt övertygad om att det här är den bästa sommaren någonsin!
Har spenderat de senaste timmarna på en brygga vid brunnsviken tillsammans med en väldigt fin person. Vi har tittat på stjärnorna, druckit öl och badat.


Helt f*ing underbart!!!



Perfection!

Har suttit och gungat i obsan med en corona, och nu verkar det bli nattbad, hur underbar är den här sommaren..?

Vilodag

Sitter och vilar upp mig efter nattens party, det var så sjukt jäkla roligt! Hela gårdagen var bara tiptop, all the way. Fika med älsklingsSoffan, grönan med pappa och Jacob och sen party party party.

90s + mina tjejer = perfection.

Tillbaka i stan

Det har varit dött på bloggfronten de senaste dagarna. Av två anledningar - jag har varit lite deppig o uppochner samt att jag har varit upptagen. Deppigheten pallar jag inte dra just den här stunden, det får bli någon annan munter gång.
Jag har hur som helst varit ute på landet med min älskade Linda och hennes fina familj. Det blev en spontantripp med grillning, bad och massa sol. Precis vad jag behövde!

Nu ska jag ta en varm dusch och knäppa på Holly Golightly att somna till. Imorn är en busy dag! (1. Fika med älsklingsSoffan som är hemma från landet 2. Grönan med pappa och lillebror, som har namnsdag imorn 3. Partey med ett par underbara brudar!)

bye bye bloggplaner

Hade tänkt skriva ett fint litet inlägg om filmen jag var på ikväll, vem som dök upp som servitris på restaurangen jag åt middag på och vem jag träffade på bussen hem. Men just nu sitter jag bara och blir galen på musen som hoppar åt alla håll och kanter och skitmusiken som lillebror har på. Så fort han kommer till stan är det som att datorn går och lägger sig. Den segar ihop och halvdör, mitt framför ögonen på mig. Snart är hans egen himla superdator lagad i alla fall, och då får han ta och lämna den här ifred.. då är jag iofs säkert halvägs till Paris igen, men det är en fin tanke i alla fall.

Nu ska jag gå och fälla en liten tår på min kudde, något annat som jag också hade tänkt förklara anledningen till. Men orka.

Puss o godnatt.

HBT-veckan

Igår satt jag o spanade en del på kanal 5's HBT-satsning. Rick and Steve var jag nyfiken på, men jag orkade inte riktigt med det faktiskt. Blev bara för skrikigt, överdrivet, och ja för mycket helt enkelt. Något annat som jag däremot fastnade för var "Queer as folk", lite porrigt, men I like it.
Något som dock är synd är att vissa program utgår, det verkar till exempel som det inte är något So you think you can dance.. deppigt värre.

Regnet det bara öser ner...

Idag tog jag och mamma en promenad till Fältan, alltid lika mysigt. Vi kollade lite på rean och åt sushilunch, very nice. Något som inte var så very nice var ösregnet som bestämde sig för att komma när vi var halvvägs hem.. Sitter nu genomblöt och fryser lite, men lite regn har väl ingen dött av?

Ska strax skutta iväg o träna, men jag ska börja med att byta om till något varmare. Puss o hej

aussie/hat-party

De senast taggade bilderna på facebook ser ut som följande...


Let's dance!


Jag fick sällskap


Hade man inte hatt så fick man köra hårt på glajjer, eller båda delarna i Cillas fall!


Hatten jobbade sig runt


Ett litet familjegäng + jag


Det söta paret, jag pekar för säkerhets skull, ifall någon hade missat dem.


Kram till Linda!


Jag och min älskade Lindy (+ Jheffreys frilla o Cillas tossingar)

Jag har en dröm...

Inatt drömde jag något om att jag var tvungen att prata spanska med någon. Det har hänt förut, ett par gånger nu när jag tänker på det faktiskt. Väldigt mystiskt eftersom det var flera år sen jag läste spanska, men tydligen så satte sig något i alla fall.

När vi ändå pratar om spanska drömmar så måste jag berätta en kortis om när vi var på utbyte till Valencia med spanskagruppen i skolan. På spanska betyder "tengo sueño" att man är trött, men bokstavligt översatt så betyder det "Jag har (en) dröm". Så när en av spanjorerna (en av de sliskigaste) kom fram till en av de svenska tjejerna och sa "I have a dream" så var det inte så konstigt att hon blev lite nervös.
Älskar såna söta språkbarriärer, det kan bli så himla fel..

Nu ska jag krypa till kojs (eller i la cama?) o kanske drömma lite flera spanska drömmar. Buenas noches!

intressantaste inlägget på länge?

Jag har placerat min blogg i Stockholm på bloggkartan.se

Biokärlek

Gissa vad jag ska göra ikväll.. Se Singin' in the rain igen, hurra! När det kommer till filmer som jag verkligen älskar så kan jag se dom om och om igen, speciellt på bio. När det dessutom är någon film som denna så måste man ju passa på.
Sex and the city
har jag redan sett 3 ggr, och jag satsar nog på minst en gång till på bio. Vissa filmer gör sig helt enkelt bättre på stor duk.

PS

Något mer jag ska göra idag är att gå o träna, skönt. Har lagt av mig lite senaste veckan, mest legat o degat i solen. Men nu är det dags igen, känns finemang. Så länge jag inte dimper ihop i en liten hög i något hörn. Håll tummarna.

Tjuvlyssnat

Samtal på tunnelbanan mellan liten flicka o hennes mamma:

Flickan: Va skönt att vara i Stockholm igen! Vart va vi förut?

Mamman: Då var vi på landet, utanför stan.

Flickan
: Jaha, då va vi i Sverige?

Mamman
: Ja, vi är fortfarande i Sverige.

Flickan
: Är vi?! Men i Stockholm!


Skönt att någon har ännu mindre koll på geografi än jag...

Papaya coconut!



Det här måste ju vara den roligaste sommarlåten!
Kikki Danielsson + Dr Alban, inte helt tippat..


Singin' in the rain!

Ikväll ska jag gå och se världens bästa film på bio, hurra! Jag har älskat den sen jag var liten, och dansade med ett rosa paraply på mammas och pappas säng. Nu ska jag äntligen se den på stor duk... det, mina vänner, är lycka.

PS

För alla musikalfans där ute (och då menar jag riktiga musikaler, inte typ Christina från Duvemåla-skräp), Zita har musikalfestival as we speak! Spana in hemsidan och njut...


Svensk sommar, del 2

Du som skrev att den låten (se föregående inlägg) suger, jag kunde inte hålla med mer. Men det är en del av mitt Svensksommar-resonemang. Folk blir som förbytta - plötsligt är det okej att halsa skumpa, klä sig som barbie och lyssna på hemsk musik. Ursäkten till allt är "det är sommar och jag har semester", mycket mystiskt...

Nu ska jag svänga ihop middag till Clapton som kommer förbi om en stund. Puss o hej

PS


Tack för kommentaren Anna, jag skicka en hälsning till pappa från dig!

Det är något med svensk sommar...

... folk blir som utbytta.
Jag har tydligen varit borta från Sverige för länge, på nåt sett har jag lyckats missa den här strålande sommarhiten.
Hm..



Pappa kom hem, för jag längtar efter dig

Pappa ligger på sjukhus igen. Han skulle ha kommit till stan idag (han bor i Paris), men ringde för en stund sen och berättade att han har legat på amerikanska sjukhuset sen i tisdags. Imorgon blir han utsläppt och åker då mot Stockholm. Om jag ska vara helt ärlig så är jag livrädd.

För ungefär ett år sen fick pappa en envis lunginflammation (trodde han), och när det inte gick över så gick han till en läkare för att se vad som stod på. I nästa minut låg han i en ambulans och skjutsades direkt in på intensiven. Det visade sig att han hade blodproppar i lungorna, så tack och lov att han gick till läkaren den dagen.
Nu har det hur som helst varit under kontroll i lite drygt ett år. Han går på kontroller titt som tätt, undviker vissa sorters mat samt stress och tar medicin varje dag. Häromdagen var han på sin vanliga kontroll när de märkte att något inte stämde, och det är allt jag vet.
Fin som han är så ville han inte oroa någon, så han väntade till idag med att ringa mig.

Nu vill jag bara att han ska vara här med mig, så att jag kan få se på honom och ge honom en stor kram. Efter den här sjukdomen, och efter det hemska som har hänt i Paris i vår så har vår relation blivit mycket bättre. Båda har insett att vi inte ens riktigt känner varandra, och att vi faktiskt kan förlora varandra.

klantskallen på vift

Jag hann sitta på balkongen och sola i ungefär tre minuter innan himlen återigen blev kolsvart. Sen råkade jag riva ner hela gardinstången och sticka mig på en kaktus också, jag är lite borta idag tror jag..

Ska ta ett säkert kort och hoppa in i duschen nu. Där kan man väl inte göra allt för många fel?

isn't it ironic?

Har spenderat hela förmiddagen tillsammans med mormor, riktigt mysigt. Vi åkte ut till Blockhusudden o tog en fika, och hade sen planerat att ta en fin promenad vid vattnet. Då började det tyvärr ösregna så vi kastade oss på närmsta buss tillbaka till stan istället. Nu är jag hemma igen, och guess what? Solen strålar utanför rutan.

Dagens boktips

Har spenderat dagen i solen på gården, jobbar på min bränna för fullt. Har även börjat läsa om en gammal Marian Keyes-bok, och så fort jag började läsa kom jag ihåg varför jag gillar hennes böcker så mycket. Perfekt sommarläsning, lagom lättsamt, underhållande och ändå tänkvärt. Lätt att relatera till, en perfekt liten verklighetsflykt helt enkelt.


minisemester på Åland

Har spenderat hela dagen på Åland med mina två älsklingar Linda och Soffan, helt jäkla underbart har det varit!


Lindydarling på väg

Och älsklingsSoffipropp

Et moi!

Försökte smygfota sötnosan när hon nickade till, men hon hann vakna..

Beachbabe i Mariehamn

Och en till! (Med en förvånansvärt god skagenmacka)

Underbar brygga

Åh hej o hå, dyktajm!

Här kommer jag! (Och Soffan - även kallad hajen)

Solad, badad och redo att knata tillbaka mot båten

Det blåste som f-n uppe på däck, det mesta jag har skrattat på länge!

En till älskling i blåsten

Bästa sommardagen hittills, TACK mina hjärtan!


dagsrapport

Det har varit en riktigt bra dag. Glass i stan med söta Bella och träning, innan åskan slog till.

Imorgon blir det en endagstripp till Åland med två älsklingar, ska verkligen bli skönt att komma bort lite granna.
Men nu skriver jag så där tråkigt igen (idag har jag blablabla...), så jag avslutar här och återkommer när jag har något roligare att dela med mig av.

Puss på er

bättre!

Tusen tack alla ni jättesöta som har skickat sms, både igår och idag. Ni är det bästa jag vet!

Jag mår mycket bättre idag, allt ordnade sig igår som tur var. Det blev en mysig middag med Linda och filmkväll med söta Clapton. Nu ska jag skutta iväg o ta en fika med söta Bella, det var så läge sen vi sågs, och våra tjejsnack är bland det bästa som finns.

Hörs sen sötnötar!

deppigaste dagen på länge?

Idag skulle nog inte ett bad ha hjälpt mig att må bättre. Man kanske inte ska skriva om sånt här i bloggen, men jag nämner inga namn så ingen kan klaga.

Skulle ha träffat en viss person idag, en person som verkligen ville träffa mig i helgen. Igår funkade det inte, men då tyckte han att vi skulle ses idag. Vi bestämde ingen tid men vi sa att vi skulle ses idag hur som helst. Jag har inte hört knyst av den här personen på hela dagen, och han svarar inte varken på sms eller när jag ringer. Han skulle aldrig göra något medvetet taskigt mot mig, men det här känns jäkligt dumt om jag ska vara ärlig.


Nu ska jag torka tåren i ögonvrån och åka hem till min älskling Linda o äta sushi. Tack och lov att jag har så fina vänner som finns där i vått och tort.

bad kurerar det mesta

Badet igår lindrade faktiskt allt det där jobbiga betydligt. Två söta vänner, en strand och glass - det kan inte slå fel. För er badskeptiker där ute, det är underbart! Inte några 25 grader, tyvärr, men sjukt skönt och uppfriskande. Funderar på att dra dit idag igen, men jag vet inte om mitt sällskap börjar tycka att jag går till överdrift då...

Filmmys
med två sötnosar på kvällen igår gjorde det komplett - en väldigt skön och rogivande dag. Idag vaknade jag tyvärr ungefär likadan, lite sur och trött, men nu tror jag att det beror på PMS. Blä. Har ingen aptit heller, något som är väldigt trist, och högst ovanligt för mig.

Ska gå och försöka trycka i mig en macka eller nåt nu, ciao amigos.

Ett dopp lindrar det mesta

Den här dagen blev bara sämre. Tristessen breddes på av lite besvikelse, men that's life I guess. Nu packar jag ihop en badväska och drar till Solvik, ett dopp botar mycket har jag upptäckt.

Puss på er från en badböna

dålig dag #511

Vissa dagar, som igår till exempel, vaknar jag och känner mig förbannad.
Vissa andra dagar, som idag till exempel, vaknar jag och känner mig helt nere.
Kan inte riktigt förklara det, allt känns bara riktigt jäkla trist.

pics från le beach igår


Love!


Så här fin var himlen när vi hoppade i plurret. Men lite regn stoppade oss inte!


Efter-badet-mys med kakor och pastasallad, mums!


En glad blekfis

koffeinkick!

Har varit o fikat med två olika personer idag, vilket betyder att jag har druckit två omgångar kaffe. Och så en till frukost också såklart. Ni som känner mig vet att jag är ganska lättpåverkad när det kommer till just koffein, så nu känner jag mig superhajpad! Har nog aldrig skrivit så här snabbt, och om ungefär en kvart kommer allt rinna ur kroppen och jag kommer somna i en hög av all energi som går åt just nu.

Men sen hugger jag in på rosévinet och då är jag redo för ännu en kväll på stan, hurra!


vaknade på fel sida

Vissa dagar vaknar jag och är arg helt utan anledning. Idag är jag arg på Jacob (lillebror) som är en så otrolig mammagris, och mamma som är en sån otrolig toffel för honom. Han fyller 15 år, han kan ställa fram frukost själv!

Ska försöka koppla bort mitt dåliga humör och göra det här till en bra dag istället. Ska snart iväg o träffa Paul, en engelsman som jag träffade på Kungsgatan i Maj. Ska bli intressant att se hur det blir.
Sen ska jag träffa min söta vän Tove, som jag inte har träffat på allt för länge. Vi jobbade tillsammans som telefonförsäljare för AMF pension för något år sen, och hittade snabbt varandra där.

Nu ska jag klä på mig och försöka lista ut hur jag ska få mitt magra plånboksinnehåll att räcka till två fikor och fest ikväll. Känns rätt kärvt om jag ska vara ärlig.

This is how we party


Tjejligan, LOVE!


Ungefär så här taggade var vi hela natten


Världens absolut finaste tjejer




Lindy demonstrerar en brasiliansk vaxning


del 2


Sen hängde vi tre på toan ett tag


Där var det livat vill jag lova


Sweet Jheffrey


Sen fick jag en glasbit i foten och kvällen fick ett dramatiskt slut


Men jag fick promenera hem ändå eftersom innerstadsbussarna inte kände för att gå inatt..
men jag var rätt glad ändå.



Puss o godnatt!

a pissy day

Min gårdag:

1. Besked om könssjukdom
2. Fågelbajs på tummen
3. Glasbit i foten

En riktigt jäkla pissig dag helt enkelt. Partyt på kvällen blev dock väldigt lyckat, hela tjejegänget var samlat och det var ett himla drag hela natten. Eller rättare sagt - det var ett himla drag fram tills att jag insåg att hela min vita sidensko var röd av blod. Smärta...


Idag
har varit en bättre dag, har varit o badat i Solvik igen, helt underbart! Kallt och lite regnigt, men ett hopp från bryggan och baksmällan vart som bortblåst. Lite pastasallad och chocolate chip cookies på det så har man en perfekt ledig torsdag. Ikväll - mjukisbyxor och soffmys med mamma.

bad day?

Min dag började så dåligt som en dag kan börja. Först var jag på ungdomsmottagningen (gynekologstol, aldrig en rolig upplevelse) och fick reda på att jag har en himla könssjukdom (igen). Inte farligt, men inte roligt någonstans. Sen bestämde sig en duv-jävel att bajsa på min tumme. Dålig dag eller vad?

Fick i alla fall träffa min kära vän Linda och ska snart iväg o träna. Sen blir det jobb, och party senare ikväll. Så things are looking up!


Älskade Linda!
Här något skeptisk..


TVkväll bokad!

Har just kommit tillbaka från en mysig kväll på jobbet, det är verkligen bäst när jag och söta receptionisten Carro är där tillsammans.

Var o shoppade lite tidigare idag, tänkte lägga upp bilder men jag är alldeles för lat för att anstränga mig för tillfället. En svart korsettaktig sak från H&M och en söt färgglad top från Miss Sixty blev det hur som helst. Kommer bli finfint för morgonkvällens party.

Och till er som inte vet - ikväll börjar amerikanska So you think you can dance igen! Hurra!


Tränade en timme idag också, inte riktigt som den här typen dock.

Några småsaker som gör mig glad:

  • Den kvinnliga busschauffören (med jättesnyggt rosa läppstift!) som gav mig ett stort leende och ett glatt hej när jag kom inspringandes från regnet.
  • Att jag slapp visa leg på pressbyrån vid Slussen när jag köpte cigg till en kompis häromdagen.
  • Att söta Sanna på friskis anmärkte på hur jättesnygg min väska är.


Jag håller med dig Sanna, den är väldigt snygg.
Här står det och är snygg på ett café någonstans på söder.


bye bye middagen

Har precis gett bort min middag till en 14årig kille från Västerås. Lillebror hade en kompis här, som jag tydligen skulle stanna på middag, vem har hjärta att neka honom mat liksom? Problemet var att det inte fanns så mycket mat och att jag ska iväg o jobba om 20 minuter, så jag hinner inte laga så mycket mer heller. Det blev två tallrikar fil med flingor för mig helt enkelt. Får se hur länge jag står mig på det... Om någon av er går på friskis sveavägen ikväll och hittar en avsvimmad värd i något hörn så vet ni vad som har hänt.

konsten att skaffa nya vänner

Har just varit o fikat med min nya fina vän Jessie, från Seattle. Hon var hur gullig som helst och efter bara en o en halv timme känns det som jag har en ny bra kompis, roligt!

Innan detta lyckade möte så var jag på stans sämsta träningspass. Ni som går på friskis - gå inte för Helena Eriksson Grönbek! Tråkig mysig (carola och shirley clamp, jag tror jag spyr), inget pepp, inte jobbigt alls och allmänt trist. Ingen friskisfeeling i det passet om man säger så.

Innan jag kryper ner i säng...



Är den inte för söt?

just another mysig monday

En av de positiva sakerna med att vara ensam hemma hos mig är att man aldrig är riktigt ensam. Jag har nämligen alltid mina två små älsklingar här, Lisa och Trisse - världens finaste kissemissar. Lisa har legat o snarkat på min säng i två timmar nu (och ja, hon snarkar faktiskt, rätt högljutt dessutom) och Trisse sitter och trängs med mig på stolen just nu. Väldigt skönt att alltid ha dom här måste jag säga.

Imorn är helgen slut, och det är bussiness as usual hos mig. Först blir det träning, sen ska jag på en blind-date med en amerikanska som mamma och hennes kompis har tussat ihop mig med. Så mycket till date blir det väl inte, men det är en ung tjej som inte känner så många i stan, så snäll och social som jag är så bjöd jag ut henne på fika. Spännande!
Sen har jag stägningspasset, som vanligt. En rätt mysig måndag helt enkelt.

Nu är det sängdags för mig, jag bäddar ner mig med den här godingen ikväll, vad läser ni i sommar?

Två partypinglor på Klubb Onsdag


En lättsam filmfavorit:

En söt, något annorlunda romantisk komedi - perfekt för slöa söndagkvällar: Tro, hopp och kärlek.


En söt uppstickare i gruppen amerikansk romantisk komedi

kärlek

SATC blir om möjligt bättre och bättre för varje gång jag ser den. Det är skratt, det är tårar - det är perfekt. Gosh, I love it.

Nu sitter jag här hemma, helt tomt är det, med en microlasagne. Hur sorglig är jag? Men rätt nöjd ändå om jag ska vara ärlig.

Filmhelg

Ikväll blir det bio - Sex and the city, ännu en gång. Hurra! Tredje gången gillt.

Igår var en bra dag. Träffade Gurra, som jag var tillsammans med i två år fram till i höstas. Vi har äntligen lyckats bli kompisar och det känns riktigt bra. På kvällen åkte jag hem till Clapton (Parisarvän) och hade filmkväll - Hable con ella och The hours såg vi. Toppenfilmer som jag verkligen kan rekommendera, båda två.

Har varit sugen på att sy något hela dagen, så nu ska jag sätta mig och ta tag i det. Puss och hej

PS

Zita ska dom ha musikalfestival nu i Juli, och de ska visa världens bästa film - Singin' in the rain! Jag är helt lycklig! Det är som en dröm, att se den på stor skärm. Underbart, underbart, underbart...

Världens bästa 90's


Två sötnosar på tunnelbanan, på väg ut i natten...


Stans hetaste systrar!


En älskling!


Vi hittade min gamle Gurra i vimlet!


Les Girls


Älskar älskar älskar!


Vi två, det är svårt att slå det!


Vi rejvade loss till Spice Girls och Sinead O'Connor vid 3-snåret


Puss på er från mig !

En dag på stranden...


Bad! Hurra!


En beachbabe


Och en till!

Klubb Onsdag


Två festflickor








Rutiga skjortan verkar vara sommarens stora trend bland Stockholms pojkar




Sakta gå hem genom stan...




sola och bada (i piña colada)

Idag blir det sol och bad vid Solviksbadet i Bromma, ska bli så härligt! Har inte badat utomhus på hemskt länge. Har dessutom inte visat mig i bikini på hemskt länge, något som känns lite mer läskigt än själva solandet o badandet...

Innan badet måste jag knata upp till banken på Odenplan och fråga om mitt kort, det går finfint att ta ut pengar i automater, men det går inte att betala med. Något som alltid har fungerat förut, mycket mystiskt.

På med badkläderna och ut i solen med er nu! Puss o kram, ses på stan (eller på stranden)

sommar sommar sommar

Idag är en betydligt lugnare dag, skönt. Hade sjukt roligt på klubben igår! Vi råkade gå åt fel håll först, men efter någon halvtimme så var vi äntligen där, och det var definitivt värt den lilla omvägen. Bästa utekvällen på riktigt länge, tack Soffan!

Idag är jag helt ledig - inget jobb och jag tänkte till och med skippa träningen i eftermiddag. Bara njuta av värmen helt enkelt. Imorn blir det bad på Solviksbadet, sen jobb och partystans bästa klubb! Längtar redan.

Nu ska jag hänga på vår underbara balkong en stund, med senaste Glamour som damp ner i brevlådan idag. Jag är tydligen en av de lyckligt lottade som får ett par nummer gratis, har ingen aning om varför, men det är väl bara att tacka och ta emot.

PS

Är det inte lite mysko att Sanna Bråding ska spela på 90's imorn? Sitter inte hon i finkan..?

spring spring

Sitter o knaprar på Buffalo Wings (hade varit gott med något till, men sånt tjafs har jag inte tid för) och ska strax kasta mig iväg till jobbet. Det bör tilläggas att jag kom hem för en kvart sen, puh. Har inte haft en lugn stund på hela dagen! I och för sig så tycker jag om när det är så, men därav bloggbristen idag.

Knatade äntligen iväg till Stadsmissionen med mina två jättekassar kläder i eftermiddags, något som verkligen uppskattades. Shoppade två toppar också, älskar second hand! En oanvänd topp från Gina för 20 spänn, vem säger nej till det?

Nu ska jag hur som helst jogga iväg till jobbet (jäkla bussar som inte går), senare blir det fest med Soffan, tjoho!

PS

Radiotips: Ny sthlmskanal "Star FM", har saknat en kanal som verkligen blandar musiken. Äntligen!

pris!


Mitt fina lilla munvårdskit som jag vann från VR.com!
 Knatade bort till redaktionen idag och hämtade det, de hade det väldigt fint och rosa där inne. Hade inte sagt nej till att extraknäcka där..

Paketet innehåller: 1 snygg tandborste, tre paket tuggummin samt världens största behållare av munskölj. Alltid trevligt att ha till hands om man ska pussas med någon sötnos. Smidig liten flaska att ha i väskan också (inte.).

träning och party = allt jag behöver

Var på ett av de bästa passen jag har varit på på riktigt länge idag - Ola Gustafsson hette ledaren, ni som går på friskis måste definitivt testa hans pass! Imorn kör han igen på Svea, 17:00. Jag ska lugnt vara där!

Imorn blir det party efter jobbet, alltid roligt att gå ut mitt i veckan tycker jag. Det lägger mindre press på helgen... Ska hur som helst testa nya (nya och nya, men den var ny för ett par veckor sen när jag fortfarande var i Paris) Onsdagsklubben, håller tummarna för att det är bra. Billig dricka och gratis inträde är ju svårt att slå fel med. Ses i vimlet?

tuesday afternoon


Vi låg helt ovetandes o solade med våra nya Veckoreyar (direkt hämta från redaktionen, tack fredrika!) när himlen plötsligt blev grå och regnet kom störtandes..


Vi tog preliminärt skydd i ett par buskar


och va rätt glada ändå!
Här, en glad Soffan



Och en glad Ella!


Sen sökte vi skydd på Stadsbiblioteket, där det var något stort pådrag. Här det chica husbandet.
Dj Påven spelar ikväll, lovande or what?





RSS 2.0