Vem ar pa att kicka some SFR-ass?

Jag blir alldeles rord nar jag ser att ni fortfarande ar ett litet gang som kikar in har varje dag, trots den alldeles hopplosa uppdateringen. Extra stort tack till dig Sanna, som lamnade ett spar i forra inlagget!

Till helgen ar forhoppningsvis internet hemma hos oss grejat, annars ar det stor risk att ni snart laser om svensken i Paris som blev galen och mordade alla SFR's anstallda (nej FBI, ta det inte som ett allvarligt hot, jag lovar att jag inte ar terrorist).

Vi hors mer da my loves!

Underneath it all

Jag tror inte att en frågestund här är så aktuellt, men jag tänkte ändå att ni söta läsare där ute skulle få lära känna mig lite bättre... så here we go!

- Jag är född i Berlin, ett år före murens fall - pappa var där o klättrade o har fortfarande delar av den hemma i en burk.
- Jag föddes arg som ett bi (tänk det i tjuren ferdinand) och med vattkoppor.
- Om jag får välja själv så lyssnar jag bara på Guns n' roses. Radiostationen rock-klassiker funkar också.
- Jag dansade i många år när jag var yngre.
- Jag har flyttat runt mycket, bland annat har jag bott två år i köpenhamn där jag lärde mig där flytande engelska, eftersom jag gick i internationell skola. 
- En vacker dag ska jag ha en minigris, antagligen får han heta Slash. Är det en tjej blir det möjligen Rose, efter Axl Rose.
- Jag har varit med i ett rederiet-avsnitt.
- Jag var omslagsmodell för min grundskola i många år.
- Mina favoritämnen i skolan var språk, foto, läs-o-skriv utveckling, musik, bild och jympa (i alla fall i slutet av gymnasiet). Matte B har jag fortfarande IG i. 
- Personer med australiensk dialekt får mig att smälta. 

Kan inte ni också skriva någon random fakta om er själva? Om jag känner dig, skriv något du tror att jag inte vet!
 


Djupfryst

Pinnade på i kylan i kashmir-polo och päls, men höll ändå på att frysa häcken av mig. Jag är inte skapt för 16 minusgrader! Lyckades i alla fall luncha med mamma på mysiga spanska stället Bolero, samt köpa ett läppglansH&M's rea.

Nu ska jag tina upp med en kaffe tror jag. Puss på er mina små istappar!



Lycka i stockholmskylan

Har haft två riktigt fina dagar, alldeles för fina för att hinna hem o blogga om. Men nu är jag här i min (well, mammas) säng o har en minut över för mig själv. Puh.

Igår kväll var jag på snygga haket (eller "loungen" if you will) Imperiet med både gamla och nya vänner, hade så trevligt att jag helt glömde bort att ta kort. Somnade sedan på bästa tänkbara ställe och sov bort halva dagen idag.. knatade till odenplan och fikade med söta Martina, sen direkt vidare på äventyr i Sundbyberg.

Kvällen spenderades på spansk restaurang med pappa, sen tjejsnack o mys hemma hos käraste Linda. Som sagt - två otroligt fina dagar!





Chez moi

Blev inspirerad av min fina emilia o bestämde mig för att göra ett litet hemma-hos reportage. Det här är alltså lite detaljer från min kära mors och brors hem, där även jag huserar när jag trillar förbi stockholm.









Blåmärken, part II

Ett av blåmärkena från nyårsnatten har nu svullnat upp och antagit en blåsvart nyans. Känns inte tiptop.

Ville bara dela med mig av det.

Nu bäddar jag ner mig i sängen med Axl. Natti natt!



Fotboll och varmkorv

Väckarklockan ringde klockan 9 imorse, jag råkade snooza och blev därmed 10 minuter sen till ropsten.. sorry linda! Vi skulle ut till lidingö för att leka fotbollsfruar (eller ja, linda skulle leka fotbollsfru, jag skulle vara stöttande kompis) samt hänga i en kiosk. Blev en riktigt mysig start på dagen!


01-01-10

Jag gick glatt ut igår kväll iförd full paljettmundering, jag kom hem idag runt halv 8 på kvällen endast iförd strumpisar och en vit pikétröja. Och så ett par nya blåmärken, naturally.

Hade tänkt bildbomba er idag också, men jag har ärligt talat så har jag noll gram energi. Typ. Så ni får bara två bilder idag - en från början av natten, och en från slutet.

Imorn ska jag hänga på lidingö mestadelen av dagen. Vi hörs då, puss på er pinglor!



RSS 2.0