partypingla

Jag sov fyra timmar inatt, och jag är rätt så säker på att jag har feber. Men inte ska väl det stoppa mig från att gå ut o festa? Bara att slänga på ett par höga klackar o klunka i sig lite bordeaux, så funkar det finfint.

Nu ska jag möta min älsklingpyssling o söta J. vid metron,
puss o kram - ses på stan! (Om du befinner dig i Paris vill säga)

klänningsdröm




image8

Den här bilden kan jag erkänna att jag blev lite stolt över.. tänkte visa upp min tjusiga lilla ballongklänning, o så piffade jag till det lite i photoshop.
You like?

konsekvenserna av min kväll

image7

Snyft!

it's been a looong day..

Det har varit en lång dag.. klockan är bara tre o jag är helt slut.
Det blev fest igår som sagt - först nån hiphopklubb som vi hade hamnat på gästlistan till, o sen gamla goda oz. Kom hem vid tretiden o damp i säng, för att hoppa upp fyra timmar senare o sprinta iväg till skolan o läsa fyra timmar intensiv franska. Efter lektionen skulle jag o en annan tjej i klassen gå ner till receptionen o boka in ett par veckor till, något som borde gå på två minuter. Kära vänner - det tog 1 ½ timme. Snacka om att fransoser gillar att göra det svårt för sig..

Nu är jag i alla fall hemma o har fått i mig lite nuddisar. Puh. Måste ta en dusch o lägga mig o halvslumra en stund tror jag, ikväll blir det party med min älskade pyssling (+ söta J.) som är i stan !!

Av någon anledning känns det inte alls som fredag, snarare som onsdag eller nåt.. men fredag är det, o nu är det helg! Hurra!
                       

        image4   image5  image6

PS

Picsen är från förra helgen, av någon mystisk anledning blev ingenting av gårkvällen dokumenterat.. men det är nog rätt bra iofs.

hm..

image3

Är inte den här människan misstänkt lik Kelly Clarkson..?
Hon är tydligen med i American Idol också, hm.. je suis tres misstänksam.

partytime


image4

Ikväll blir det partey med ett gäng svenskar jag har lyckats hitta här i stan. Roligt!
Det enda problemet är hur man ska ta sig hem sen. Metron slutar gå vid ett-tiden, o börjar inte förrän vid 6 på morgonen. I vanliga fall är jag ute tills första metron går, men imorn måste jag masa mig iväg till skolan. Och då funkar det inte riktigt att komma hem vid halv 7 .. försöker lista ut hur det här med nattbussar funkar, eftersom jag tyvärr inte vill ta taxi, efter en viss händelse (inget jag tänker gå in vidare på, kan dock berätta att jag spenderade hela igår eftermiddag på en fransk polisstation.. suck). Hm. Jag blir inte riktigt klok på det här.

Bäst att ta lite Ben & Jerrys o knäppa på Seinfeld en stund, för att lugna nerverna.

smygstart...

Jag måste erkänna att jag känner mig riktigt pepp på den här bloggen. Det känns som en början på något nytt, en chans att göra det lite bättre den här gången.
Ska börja med att försöka komma i underfund med hur den här sidan funkar, jag går ut hårt med att försöka infoga en bild! So far so good...


image4

Tadaa!

Nu ska jag ge mig ut i Parisregnet o springa ett par ärenden (fixa biljetter till Juste Debout bland annat.. ), ciao !

PS

Ja - det är jag på bilden, för den som inte riktigt hängde med..



A new beginning

Alla användarbloggar på veckorevyn.com läggs ner, så nu blir jag så illa tvungen att starta en på en annan sida.
Tills vidare finns jag på VR.com (klicka in dig på VRbloggar o "ellabella and the city"), men håll ögonen öppna - för snart dyker jag upp här istället!

Puss o hej så länge

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0