2009 i bilder!

Januari - jag kickade in det nya året på Skinnarviksberget med mina kära vänner. Tillbaka i Paris började jag umgås med Emilia och stans bästa duo bildades!




Februari - månaden då Music Quiz på Rebel blev en tradition, Emelie kom o hälsade på, jag hängde med Cota och insåg också ganska snabbt att den där Emilia var en vän för livet.






Mars - ett flertal festnätter med svenska Johan och amerikanska Keith, började umgås med fina Alexandra från Kalifornien och Starbucks utomhus blev en vardags-syssla.





April - Spenderade större delen av vår tid utomhus, jag tog en weekend i stockholm för att träffa mina hjärtan och kom tillbaka till sommarvärme!





Maj - Pappa fyllde år, vi åt tårta och grät en skvätt när Alexandra lämnade oss för San Diego. Vi gick på maskerad och hamnade på fest i en limo!







Juni - sommaren kom på riktigt o vi spenderade mestadelen av vår tid vid Seine, där vi träffade Stephen o co. Vi hängde med Sean Paul, söta Helena kom o hälsade på, likaså min kära mor och bror.







Juli - Jag åkte till soliga Spanien i en vecka o kom tillbaka till Paris som en pepparkaka. Spenderade dagarna på pappas balkong med pastasallad och öl, o nätterna runt omkring i stan...





Augusti - Rupert kom in i våra liv, Yanis hade efterfest var och varannan dag och Linda kom till Paris!





September - Jag och Emilia flyttade in i vår underbara lägenhet men spenderade två veckor hos Marcel och Angela, jag började jobba i ny familj och Carro kom o hälsade på!






Oktober - Jag gjorde min efterlängtade tatuering, Rachel kom o bodde hos oss ett tag och dygnen försvann i ett dis av fester..






November - vi bodde två veckor på vandrarhem, elen försvann hemma i tre dagar och det blev kallt ute - men vi festade vidare och hade sjukt kul ändå! Tyvärr sprang min kamera ifrån mig här någon stans, så jag kan tyvärr inte illustrera så mycket..



December - Lucia med kronprinsessan, klubbande med Soulja Boy och party med Gio från Georgien (vilket jag väljer att censurera). Sen hem till Stockholm för att fira jul! Men därifrån har ni faktiskt redan sett de flesta bilderna..





Skulle kunna bildbomba er i flera sidor till, men nu håller jag på att få allvarlig kramp i händerna här. Puh.
Kan sammanfatta året med att jag höll förra årets nyårslöfte till punkt och pricka - att ha ett riktigt roligt 2009!

Nu kickar vi in 2010 !!!!!






Mys med Slash och Dylan

Nä hörni, nu har jag sträckläst den här sjukt coola tjejens blogg alldeles för länge. Nu ska jag o slash krypa ner under täcket, o vakna till en ny fin dag!

Hörs imorn darlings, då kör vi så det ryker! Eller hur???

 

Dagens klipp:

Fika på Wayne's nr 1:


Fika på Wayne's nr 2:


kaffe och alkohol

Igår var jag på Allmänna Galleriet med långa Jesper, ni ser honom skymta där borta vid baren..



Vaknade någon gång mitt på dagen och knatade till Wayne's för att äta lunchbuffé med underbar meze!



Tillsammans med söta mamsen



Efter en sväng på systemet hamnade jag konstigt nog på precis samma plats igen...



Med söta Soffan den här gången



Ge mig en god latte så är jag nöjd!



Stay tuned för dagens numera obligatoriska video-blogg!

Puss på er så länge

 

 


Ännu en liten fika-film

Idag var jag o fikade med snygga Jasmine - så här såg det ut !



Dylan McKay och Guns'n'roses

Råkade shoppa lite till idag (hoppsan igen), är det rea så är det!

Höll på att hoppa i taket när jag hittade Dylan-tshirten på rea, han får gärna rida in i mitt hem på en vit springare (alt. svart motorcykel)...

Anytime Dylan - I'm waiting!




Glamour

Nu är jag inte den typiska modebloggaren, men jag måste ändå visa linnet jag råkade köpa (hoppsan) igår på Gina Tricots rea. Kände att det talade till mig!


Vänskap

Har spenderat hela dagen i mina fina vänners sällskap,
nu längtar jag redan tills imorn för då ska jag träffa ännu en av mina fina änglar!





Gör ett nytt försök med filmklippen,
här kommer en kortis från min o lindas dag på stan!


Ut i mörkret

Nu sticker jag ut på mellandagsrean med Guns'n'roses i iPoden och min finaste Linda i högsta hugg, sen blir det middag med sötaste Soffan och hennes fina familj. Hörs sen babes!



PS

Hur bra är min nya kamera?? Jag älskar den!

Gårdagens roligaste:

Fick ett sms igår som vittnade om hur rolig lördagnatten var...

kl 12.55:

Godmorron! Jag hade jättekul igår, så kul att jag tappade bort en vän som är på besök. Hittade honom runt 5 igen dock..


Nu fick jag ett till sms från samma person, han föreslår en öl på något ställe som är inrett som ett badrum. Känns som att jag har skapat mig en ny fin kontakt!

Bönor och bakat

Idag var jag o fikade med min älskade Linda, som jag inte har sett sen i somras.
Hängde mycket på Bönor och Bakat i högstadiet, så det blev en liten nostalgi-tripp.
Deras bagels är underbara!



Film-tajm!

Om ni vill se vad jag hade för mig igår, samt höra min sköna stämma kan ni klicka på play här nedan!

De är inspelade med min nya fina iPod, lovar att dela med mig av roligare klipp i framtiden, det här var mest test-varianter. Nu ska jag film-mysa (inte egen-inspelade filmer vill säga) med mamma, puss på er! 




Stockholm - första veckan

Förutom att fira jul har jag hunnit med en hel del här i stockholm...

Hängt i fältan med mamsen


Hängt med stans stiligaste 16åring, även känd som min lillebror!


Varit ute o svirat med min vackra Jasmine




Träffat alla möjliga sköna människor





Varit på 90års-party



Med mamma och pappa!


Och sötaste sysslingen Emelie


Hängt på stans sunkigaste hak Dovas, och blivit stolt över att jag inte behövde visa leg!


Hängt med min älskade Soffan


Varit på Harry B James och blivit överlycklig över att de spelade Guns'n'roses hela natten!

Partey stockholm-style

Hej sötnosar!

Hade tänkt lägga upp ett fint bildmaraton från natten - som bland annat innehöll dubbla hamburgare på max, dans på ett sunkigt hamburgerhak, svart taxi och en vurpa mitt på norrmalmstorg.

En rolig kväll helt enkelt! Men nu är det bråttom till nästa party, 90årsparty till o med, hörs sen!

Modell för en dag

Första bilderna med min nya (underbart fina) kamera! Förvänta er bildbombande var och varannan dag från och med nu - först ut är sötaste kissen i stan, unge herr Trisse!

Nu ska jag krypa ner i sängen bredvid sötnosen, imorn är en fullspäckad dag.


Stay tuned!








Nyinförd jultradition!

Det började med den fiffiga idén att göra glasyr till de hembakta pepparkakorna. Det slutade med en glasyrklubb, med exklusiva medlemskort, samt såsmåningom uppror inom gruppen och fullartat glasyrkrig.

En ny fin jultradition är skapad!

Nu ska jag gå o duscha, samt tvinga någon att spela Guitar Hero med mig. Puss på er mina små nissar!


Stockholm baby!

Sen jag kom till Stockholm har jag...

Fått magkramp av skratt - druckit vin med två underbara vänner - fikat på Kofi vid stureplan två gånger - blivit mangelproffs - gått minus på pengafronten, sen plus igen - hängt på karolinska institutet - julshoppat i fältan - stött på en barndomskompis på stan - fått ett antal juldagsfestinbjudningar - tittat på barndomsbilder och blivit nostalgisk - saknat min finaste emilia - sett the notebook (hög snyftvarning) - ätit ordentlig frukost hela två gånger - mumsat på årets första lussekatt.


Kort sagt - har haft en bra start på årets Stockholmsvisit! Nu ska jag äta middag med sötaste mor och bror, sen blir det pepparkaksglasyr, julgranspyntning och Love Actually!


Back in bussiness! (and back in sthlm!)

- nu sitter jag här i mitt gamla rum och tittar ut över ett snöigt stockholm. Har inte varit här sen någon gång i April (tror jag?) så det känns helt overkligt, men roligt roligt!

En hel massa roligt har hänt sen sist, men internet hemma i Paris har legat nere i över en vecka - så ni har missat alla våra spännande upptåg. Men fear not - jag har en massa planer för bloggen, stor comebackG !

Men först - senaste Vogue i sängen, puss på er!


A tale of what happens at 6/7

Det var en gång två unga söta tjejer som var på vift med en flaska champagne på Champs Elysées. De strosade runt och skrattade som vanligt, när de plötsligt fann sig själva, inte helt ovanligt, utanför en klubb. Fladdra med ögonfransarna, smajla loss för vakten, vips - förbi kön, inget inträde och rakt in i VIP-en.
"Oj, där står några killar och vinkar. Verkar som att de känner igen oss?" de två söta flickorna dansade fram och fick varsin drink, de blev glada över den bra musiken och blev igenkända av var och varannan pojke som gick förbi.
En mörk kille med pälsmössa hoppar plötsligt upp på den lilla avspärrade delen bredvid dem, han tar tag i en mic, och oh my! Det är Soulja Boy! Den ena söta flickan poffar iväg och slinker in bakom avspärrningarna med personalen, den andra söta tjejen sitter kvar i soffan och myser lite till pälsmössans små rop till playbacken som spelas.
Efter ytterligare ett tag går de två söta flickorna in på damrummet, och den ena lämnar blodspår efter sig! Aj aj, stor glasbit i foten, dags att åka hem? Nää, dags att ta bussen till Chatelet och äta grec! Vinka hejdå till pälsmössan, puss på kinden till klubbägaren och av med skorna för bussresan.
De söta flickorna avslutar sin kväll på ett snabbmatshak, där de som jobbar vet precis vad de vill ha, och någon till o med vet vad de heter.


Är man två unga söta tjejer i Paris så är man. Puss på er!


Soulja Boy tell 'em!

Guess what? Han kom !
(i pälsmössa.. eh...?)


Hey ho!

... let's go!

Nu kör vi! Ni är väl på??



Clubbing

Nu har jag varit hemma och tagit det lugnt hela två långa kvällar i rad - skandal! Ikväll korkar vi (eller ja, jag, Emilia jobbar...) upp bubblet igen och drar ut på stan!

Ser ut att bli SixSeven igen, kan inte säga att det är stans bästa klubb, men om man får vår VIP treatment så är det faktiskt inte så pjåkigt. Och vem vet, Soulja Boy kanske dyker upp...


Så här roligt kan man ha på Six Seven!
(speciellt en sommarnatt.. sakna sakna sakna!)

Name the pet

Ja, jag vet att typ halva stockholms bloggtjejer redan har skrivit om den här, men eftersom jag är en stockholms/paris-bloggtjej så känner jag att jag faktiskt också kan göra det, utan att vara alltför tjatig.

Den sitter nämligen fast-etsad i mitt huvud! (på ett bra sätt)

... Enjoy!



From all of us, to all of you...

Har haft en riktigt jäkla seg onsdag. Ni vet en sån där dag när det är svart när man går till jobbet (kvart i 8 på morgonen dessutom) och svart när man går hem. En dag när man inte ens har något att se fram emot på kvällen, en dag när man helst bara vill somna så att det snart är imorgon..

Så kommer man hem och möts av det här, omöjligt att inte bli på plötsligt jättebra humör!


A very merry christmas!

You know you're poor when...

- You're doing the dishes with handsoap (all our cutlery now smells of aloe vera)

- You get overly excited about finding a cent at the bottom of a (stolen) beerglass

- You panic when you accidently vacume up the very same cent you just found

- A freezing apartement suddenly doesn't seem so bad, compared to actually paying for heat

- The highlight of your day is when you realise you can afford not one, but two packets of noodles!

Stans bästa roomie

Efter bank-krånglet idag är jag extremt pank. Jag äger för stunden 4 cent, för att vara exakt.

Hur glad blir man inte då när man möts av denna fina lapp (+ en tio-eurosedel) när man kommer hem efter jobbet?

Puss min ängel!


Fransospuckona rycker ut igen

Har nu spenderat en halvtimmebanken, bara för att få reda på att de inte vet vart min kod är och jag nu måste betala 80 spänn för att jag ska få en ny inom 3 - 4 dagar. Extra kul eftersom vi måste betala hyran idag och jag inte kommer åt mina pengar - eftersom de vägrar låta mig ta ut pengar utan min kod, vilket jag inte kan eftersom de har klantat sig med min kod.

Älskar att bo i Paris, men sånt här får mig att bli helt galen...

Drama-paus

Min bio-dejt igår utvecklades till middag på stan, och en riktigt skön utekväll. Hängde bara med bra människor, lyssnade på bra musik, pratade om spännande saker - och behövde inte lägga ut ett öre. Helt odramatisk kväll, för omställnings skull.

Måndagkvällen har spenderats på följande manér.. chicken wingsthe great canadian, hejdåkramar till en söt australiensk vän som är på väg hem as we speak, spanade in julgranen vid Notre Dame, Dirty Dancing och doggiebag med nachos från puben. Mys!

Nu - sovdags! Puss mina pluttar


Lazy sunday afternoon

Ännu en gång blev det en oplanerad utgång inatt, älskar såna nätter! Hattade runt stan till fram på morgonkvisten, umgicks med sköna människor, åkte bil och hade mysiga telefonsamtal med helt rätt pojkar.

Nu ska jag ut i solen och gå på bio-dejt med en söt pojke (eller gubbe kanske, eftersom han vägrar berätta hur gammal han är, hm..) från Nya Zeeland, sen blir det spelningWOS bar.

En mysig söndag helt enkelt!

Jan Stenmark for president!


Snodde bilden från mamsens fina blogg, love it!

Mamma Mia!

Det blev ännu en helt oväntad, oplanerad natt - precis som det ska vara! Har druckit italiensk aperitivo, hängt med Gio från Georgien, åkt bil runt Paris och kramats med fina vännen Rudy.


In short - en sjukt bra kväll!

Nu laddar vi upp för lördagens bravader med merguez, O.C och lite GaGa - vad gör ni en kväll som denna mina pinglor?


Vår nya homie - Gio från Georgien!

VIP på 6/7

- igår kväll var planen att dra till SixSeven, för att spana in Soulja Boy. Det blev  inte riktigt som planerat...

01:00. Glider in på klubben, får gå rakt förbi kassan där alla andra måste lägga ut 20€. Merci Luc!
01:05. Knatar in o ska ta ett varv runt dansgolvet, men vakten vid VIPen vinkar in oss, bra start!
01:15. Jaha.. inte så mycket folk. Oj va dålig musik.. Undrar om Soulja boy kommer snart...
01:30. En vimmelfotograf ploppar fram, brett smile på och shejka lite till dåligt technodunk. Oh, en del av klubben är avspärrad, där kanske Soulja Boy hänger med sitt crew?
01:45. Ingen hiphopare så långt ögat kan nå.. Killarna vid bordet bredvid får in ett gäng flaskor, flirt flirt!
02:00. Killarna vid bordet på andra sidan av oss bjuder på drinkar, yay! Dansa dansa, kommer inte Soulja Boy snart?


Sen blir allt lite suddigt...

ca 06:00. In på Quick, några killar från klubben bjuder på varsin meny och skjuts hem, yay! Va? Soulja Boy? ... who cares?


Jul-tips!

HALLÅ!


Kände att det behövdes ett STORT hallå idag, för jag har ett as-bra jultips!


Ni har väl inte missat roligaste julkalendern? Ny varje år, bara ett klick bort...


Check it out! (eller CHECK IT OUT som emilia skulle ha sagt!)

Butterflies

Nu har jag sett The september issue (älskade den, kan dom inte släppa en ny för varje september?) och pratat lite med den sötaste irlänsk/franska pojken jag känner.

Så nu tycker jag att vi alla håller tummarna för att hans praktikadvokatbyrånIrland inte blir förlängt - så att han blir fast här i Paris med mig, ok?

Blev plötsligt på precis sånt här humör...



Båtkonsert vs. Anna Wintour

13 timmar efter mitt hatinlägg är jag hemma efter jobbet igen, puh-hu! Jag som hade tänkt gå på konsert på en båt verkar bli fast här hemma ikväll.. konserten började för två timmar sen, mina fötter är istappar och regnet smattrar mot rutan.
, jag kurar ihop mig i soffan med tända ljus och en film istället.


Sorry Rudy, vi får knataspelning någon annan kväll istället!

Rudy - även känd som frankrikes snällaste människa

Litet hat-meddelande

Det finns få saker jag hatar här i världen såsom jag hatar tidiga mornar.

Om jag är på väg hem från någon klubb i gryningen och vet att jag kan dimpa rakt ner i säng när jag kommer hem så är det inget problem alls, men det där med att dimpa upp ur sängen innan solen har gått upp - det är helt enkelt inte min grej.

Nu ska jag gå iväg och hata alla som kommer i min väg på metron.. suck.

Hörs senare, i gladare (kvälls-)tider!

Bröllopsklockor

Vi hade tänkt gå på music quizet, men istället hamnade vi på... en bröllopsmottagning!

Det var inte helt oväntat, det är två kompisar till oss, men vi trodde att det var om två dagar så lite paff blev man ju när baren plötsligt va fullpackad av kostymklädda kids med champagne i högsta hugg. Vi smet iväg o köpte en blombukett i alla fall, så att vi smälte in någorlunda. Åt lite tårta, grattade det söta paret och tog en tidig kväll.

Nu ska vi kika på Gossip Girl (eller kanske musikmaskinen?)

Hörs imorn!


The happy couple!


Just nu!

Snabblandar hemma för en crêpe (okej, två) till middag - nu knatar vi till metron och kör vår gamla tisdagstradition - Music QuizRebel bar!

Hörs senare babes, puss!

Rykiel i metron

Idag när jag och darlingen satt och fnissade på metron (som vanligt), så hände något inte alls lika vanligt. Mitt i en tunnel blir ljuset plötsligt lila och djuprosa, förbi fladdrar något som först ser ut som vanliga metroskyltar - men efter en sekund inser jag att det är promotion för Sonia Rykiels samarbete med H&M. Sjukt coolt var det! Måste nog åka linje 10 ännu lite oftare nu, innan det försvinner..


Julmys!

Har just landat hemma efter en högst julig dag, eller vad sägs om den här lilla listan:

- Luciatåg, med kronprinsessan i spetsen
- Enorma pyntade granar vid Hotel de ville
- A Christmas carolbio
- och nu, julmust och bing crosby med tända ljus överallt!


RSS 2.0