A tale of what happens at 6/7

Det var en gång två unga söta tjejer som var på vift med en flaska champagne på Champs Elysées. De strosade runt och skrattade som vanligt, när de plötsligt fann sig själva, inte helt ovanligt, utanför en klubb. Fladdra med ögonfransarna, smajla loss för vakten, vips - förbi kön, inget inträde och rakt in i VIP-en.
"Oj, där står några killar och vinkar. Verkar som att de känner igen oss?" de två söta flickorna dansade fram och fick varsin drink, de blev glada över den bra musiken och blev igenkända av var och varannan pojke som gick förbi.
En mörk kille med pälsmössa hoppar plötsligt upp på den lilla avspärrade delen bredvid dem, han tar tag i en mic, och oh my! Det är Soulja Boy! Den ena söta flickan poffar iväg och slinker in bakom avspärrningarna med personalen, den andra söta tjejen sitter kvar i soffan och myser lite till pälsmössans små rop till playbacken som spelas.
Efter ytterligare ett tag går de två söta flickorna in på damrummet, och den ena lämnar blodspår efter sig! Aj aj, stor glasbit i foten, dags att åka hem? Nää, dags att ta bussen till Chatelet och äta grec! Vinka hejdå till pälsmössan, puss på kinden till klubbägaren och av med skorna för bussresan.
De söta flickorna avslutar sin kväll på ett snabbmatshak, där de som jobbar vet precis vad de vill ha, och någon till o med vet vad de heter.


Är man två unga söta tjejer i Paris så är man. Puss på er!


Comments
Posted by: Inger

Bara ni ser upp för vargen och häxan i den stora farliga skogen som heter Paris : )

2009-12-11 @ 23:34:55
Posted by: Odile

Så ni hade det roligt i Paris då?

Alltid lika skönt med semester, hoppas ni hade bra väder också :)

GOD JUL :D

2009-12-17 @ 23:19:42
URL: http://etthundraettmasten.blogg.se/
Posted by: saandraa

fin blogg =)

2009-12-18 @ 13:21:23
URL: http://apsatss.blogg.se/
Posted by: elin

Odile - vi bor i Paris, så semester blir snarare i sverige.



Sandra - tack ! Kram på dig!

2009-12-21 @ 23:50:00
URL: http://ellabellakallin.blogg.se/

Post comment here:

Name:
Remember me?

E-mail: (not published)

URL/website:

Comment:

Trackback
RSS 2.0