Svarta hål.

Jobbar stenhårt på att inte trilla rakt ner i ett stort svart hål nu, och kunde inte vara mer lättad över att jag bokade spanien-resan igår. Om någon har något jättefint uppmuntringsknep som hjälper mot dystra tankar och övertrampade hjärtan, så går jag att hittas någonstans i Paris innerstad.

Puss.

Comments
Posted by: mammis

Vad har hänt? Lovelovelove-helvete gissar jag.....:-( Kan jag hjälpa dig på nåt sätt?

2009-07-07 @ 00:00:56
Posted by: Lina

Gillar din blogg! :)



Jag läste att du jobbar mycket med barnpassnings jobb. Har du tips på hur man kan hitta dessa? Jag ska ner och plugga franska i höst, och vill inte vara au pair, men skulle kunna tänka mig passa barn då och då.

2009-07-07 @ 14:34:37
Posted by: elin

Lina - mitt fasta barnflicke-jobb jag har haft det senaste året hittade jag via en hemsida, aupair.se eller så tror jag att det var. De andra extra-jobben har jag fått via kontakter, och familjer jag har jobbat för tidigare som har tipsat andra föräldrar. Ett tips till dig är att gå till Svenska Kyrkan här i Paris, fråga runt där, kolla i jobb-pärmen eller sätt upp en lapp på anslagstavlan. Lycka till! (och hör gärna av dig när du kommer till Paris fall du vill ses o ta en drink!)



Mamma - kan berätta vad som har hänt nästa gång vi hörs, inte så mycket att göra åt saken dock. Livet går vidare! Puss o kram på dig!

2009-07-10 @ 15:38:47
URL: http://ellabellakallin.blogg.se/

Post comment here:

Name:
Remember me?

E-mail: (not published)

URL/website:

Comment:

Trackback
RSS 2.0