Lazy lördag

Sitter hos Emilia o myser med Jason Mraz och pratar roliga händelser från natten. Snart bär det av till chatelet för bio och häng vid Seine... en bra lördag kort o gott.

That's all for now folks, puss på er!

PS

Vi försöker en gång till - vad gör ni för kul ikväll? Hände något roligt igår? Tell me!

Comments
Posted by: mammis

Berättarpionjären här! Jag och Helena ska ha picknick på Djurgården och se på Parkteaterns föreställning. Har lagt vitt vin på kylning och gjort sallad, hon fixar paj och efterrätt. Vädret är riktigt najs och Trisse och Jalle har dragit till Värmland. En mamma-lördagkväll helt enkelt! :D

2009-07-25 @ 15:39:27
Posted by: Inger

Alla kommentarer som ej rör bloggen eller mig på något sätt tas bort - exempelvis reklam för din egen blogg eller spam-utskick om gratis-sidor.

2009-07-25 @ 17:18:42
Posted by: Inger

Jag hakar på mammatemat här. Vår kväll här i Luleå ska snart innebära grillat i vår nyinköpta grillpanna för grönsaker och ost där man förhoppningvis kan grilla osten utan att den blir en kletig sörja . Detta ska nog nedsköljas med något gott vin ( rött). Efter detta ska vi bänka oss framför Sommarkväll med Anne Lundberg. Vårt stora dilemma är om vi ska äta ute ( mulet men varmt ) eller inne. Hur konstigt detta än låter så tycker vi att det här är en helt ok lördagskväll. Fast det hade vi nog inte tyckt för 30 !! år sen.

2009-07-25 @ 17:26:02

Post comment here:

Name:
Remember me?

E-mail: (not published)

URL/website:

Comment:

Trackback
RSS 2.0