stockholmspanik

Kom precis hem från Ikea med pappa. Har köpt tre vita barstolar till köket, lite småkrafs (ni vet, sånt man alltid köper på Ikea, som man egentligen inte behöver) o en kasse svenska matvaror (pappa skulle troligen avlida hastigt utan knäckebröd). Passade på att käka köttbullar också, det känns ju nästan som ett måste.
En liten stund där i matvarudelen flög en panikartad känsla av att befinna sig på Ikea i Kungens Kurva istället för i Roissy. Som om jag skulle kunna blunda en sekund, o när jag tittar igen så pratar alla svenska. Men jag blinkade ett par gånger o det enda jag hörde va "Ah oui, j'aime les läkerol!". Puh.

Ikväll blir det lugnt har jag tänkt. Känns lite skumt, o egentligen så är jag rätt festsugen, men jag ska försöka hindra mig. Pysslingen kommer hit om en stund, så ska vi har slapparkväll med Ben&Jerrys (o svenska lantchips, gissa var jag fick tag på dom.. ) o film. Imorn är det ju Juste Debout, så det kanske är bäst att inte va halvdöd o bakis då.
Skulle dock inte säga nej till en flaska rosé o dans hela natten..

Comments
Posted by: Erica,

dansar du juste debout eller ska du kolla på det någonstans? :)

2008-03-01 @ 21:27:21
URL: http://donotpanic.blogg.se
Posted by: emmy

det är härligt med ikea. man märker inte vad man behöver förrän man kommer dit! jag ääälskar ikea. Och de har världens godaste kex (nu kanske jag överdrev lite....hehe)

kexen: http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.1757991

2008-03-01 @ 21:35:37
URL: http://www.metrobloggen.se/stockholmsliv
Posted by: HELENASCITY

älskar ben&errys

2008-03-01 @ 21:43:12
URL: http://metrobloggen.se/HELENASCITY

Post comment here:

Name:
Remember me?

E-mail: (not published)

URL/website:

Comment:

Trackback
RSS 2.0